Konfirmation, indskrivning og konfirmandforberedelse:

Generelle oplysninger vedr. konfirmation

Konfirmandundervisningen planlægges hvert år i samarbejde med Læsø skole, og foregår fra cirka september til maj.

Undervisning kommer til at foregå i sognehuset Kirkensgaard, Kærmindevej 1 og lejlighedsvis i Byrum Kirke.

Nogle dage finder undervisningen sted på øen og andre gange vil der være ekskursion til fastlandet.

Kommende konfirmander og konfirmandforældre vil modtage et brev med indskrivningsseddel og infomation om at "gå til præst" i løbet af sommerferien forud for undervisningens opstart. Undervisningsforløb og konfirmation, herunder planer og tidspunkter, tilrettelægges af sognepræst Eva Bernhagen, tlf. 2149 1001, Email: evb@km.dk

Ligeledes  annonceres også en velkomst/indskrivnings-gudstjeneste med efterflg. nyttig information i Sognehuset Kirkensgaard hvor også indskrivningssedlen kan afleveres.

INDSKRIVNINGSGUDSTJENESTE for konfirmander der skal konfirmeres år 2023 foregår søndag d. 11. september 2022 kl. 10.00 i Byrum Kirke. Konfirmanden ledsages af sine forældre.

Har du brug for at planlægge meget, er det allerede nu muligt, for elever der går på Læsø Skole, at blive tilmeldt konfirmandundervisning. For at tilmelde dit barn skal du: 
- udfylde en konfirmations-tilmeldingsseddel som du kan downloade under de respektive datoer for konfirmation.
- dernæst klikke dig ind på den ønskede dato nedenfor SAMT HUSKE AT vedhæfte din udfyldte tilmeldingsseddel og sende mailen.

Når du klikker på den valgte dato, fremkommer mailadressen automatisk og din mail sendes til Byrum Sogn, hvorefter du snarest modtager en bekræftelse på konfirmationstilmeldingen. 
Alternativt til den elektroniske tilmelding- her på siden- kan du lægge den udfyldte tilmeldingsseddel i kirkekontorets postkasse på adressen: Kærmindevej 3 i Byrum.

Konfirmationsdatoer 2022 kl. 10.00 i Byrum Kirke:
Store bededag fredag d. 13. maj og lørdag d. 14. maj. 
Tilmeldinger er modtaget - se fordelingen her.

Konfirmationsdatoer 2023 kl. 10.00 i Byrum Kirke:
Kristi Himmelfartsdag torsdag d. 18. maj og lørdag d. 20. maj.
Konfirmanderne fordeles ligeligt mellem datoerne efter først til mølle princippet. Tilmeld på dato og HUSK at vedhæfte den udfyldte tilmeldingsseddel som du kan downloade på den aktuelle dato ovenfor.
Konfirmation 18. maj 2023 - TILMELD og vedhæft.
Konfirmation lørdag d. 20. maj 2023 - TILMELD og vedhæft.

Konfirmationsdato 2024 kl. 10.00 i Byrum Kirke:
Store Bededag fredag d. 26. april - TILMELD og vedhæft: Tilmeld på dato og HUSK at vedhæfte den udfyldte tilmeldingsseddel som du finder her.

Konfirmationsdato 2025 kl. 10.00 i Byrum Kirke:
Store Bededag fredag d. 16. maj - TILMELD og vedhæft: Tilmeld på dato og HUSK at vedhæfte den udfyldte tilmeldingsseddel som du finder her.

 

Har du lyst at se øjeblikke fra tidligere konfirmation - da se her